Møt Åse på Høydekonferansen!

Høydekonferansen arrangeres på Lillestrøm den 1. november.

For å legge til rette for nettverksbygging før, under og etter konferansen gjør vi korte intervjuer med deltakere og foredragsholdere.

Vi tok en prat med Åse Lund i Aktiv HMS.

– Hva driver du med på fritiden?

– For tiden er det å være støtteapparat og følge opp barnas hobbyer og sportslige aktiviteter. To stykk er nå i innspurten til NM i kampsport nå i november. Videre har jeg en datter som har egen hest og rir på landslaget i dressur og dermed en del reising. Ellers elsker jeg å gå tur med hunden min langs de flotte Jærstrendene.

– Hva jobber du med?

– Kort beskrevet jobber jeg med SHA/HMS-arbeidet i bygg- og anleggsbransjen. Jeg innehar roller som SHA koordinator for byggherrer, HMS-rådgiver og bistår entreprenører i HMS-arbeidet ved ulike prosjekter. Jeg er HMS Verneingeniør og daglig leder i Aktiv HMS Prosjekt.

– Hvorfor deltar du på Høydekonferansen?

– Arbeid i høyden er forbundet med høy risiko og dermed ikke rom for «nesten-løsninger». Jeg deltar på denne konferansen for å tilegne meg mer kunnskap fra ulike metoder og av de beste løsningen

– Hva er din forventning til Høydekonferansen?

– Mine forventninger er å få overført kunnskap og erfaring fra dyktige foredragsholdere med hensyn til arbeid i høyden. Jeg håper å sitte igjen med et godt overblikk med hensyn til metoder og løsninger som har utviklet seg på markedet.

Du treffer Åse og mange andre på Høydekonferansen den 1. november.

Share: Pinterest