Vi trenger et klarer regelverk, sier Svein Olav Høysæther i Langset Rope Access

lra

lra

Langset Rope Access (LRA) har deltatt på Høydekonferansen siden etableringen av selskapet, og er veldig godt fornøyd med arrangementet.

– Ja, vi kommer også til å delta videre, forteller Svein Olav Høysæther, Managing Director i Langset Rope Access.

Høysæther ser frem til årets Høydekonferanse som arrangeres torsdag denne uken. Her deltar de også med utstillerstand.

– Vi ønsker erfaringsoverføring mellom selskaper og god diskusjon rundt regelverk for arbeid i høyden. Vi ønsker også å vise våre produkter samt brede kompetanse på arbeid i høyden.

Han forteller at Langset Rope Access har operatører og personer som har forskjellig erfaring innen arbeid i høyden, og det gjør at de kan bidra bredere.

– Hva mener du er de største utfordringene med arbeid i høyden?

– Det finnes så mange utfordringer, men det vi ser på nå er det uklare regelverket rundt fallsikring.  Vår mening er at når det gjelder opplæring så er det kun praktisk trening som gjør en god og trygg og slik er det dessverre ikke i dag. Det finnes for mange varierende kurstyper innen opplæring på fallsikring som ikke bør være der.

– Hvordan kan dere bidra med å løse disse utfordringene?

– Et klarere regelverk slik vi har på tilkomsteknikk samt godkjente leverandører på kurs. LRA er med og bidrar til den nye standarden innen opplæring på nettopp fallsikring for å bidra med vår brede kompetanse der.

– Hvorfor skal deltakere på Høydekonferansen besøke deres stand?

– Deltakere på Høydekonferansen bør besøke vår utstillerstand for å bli oppdatert på noen av de beste produktene og kurs innenfor arbeid i høyden. Vi er et selskap som har noe nytt med oss, det er vår styrke.

– Er det noe annet dere ønsker tilføye?

– Vi ønsker alle velkommen innom vår stand for en hyggelig prat rundt produkter , kurs og kompetanse innen arbeid i høyden. Alle som kommer innom er også med i trekningen av en  Apple watch, avslutter Høysæther.

 

Share: Pinterest